Atacantul rapidist va fi chemat la Comisia de disciplina a FRF pentru a da socoteala pentru gestul sau, care, conform lui Dumitru Dragomir, ar fi fost vazut si consemnat de catre observatorul Romica Pascu (foto). "Am informatia ca Baird l-a injurat i
Atacantul rapidist va fi chemat la Comisia de disciplina a FRF pentru a da socoteala pentru gestul sau, care, conform lui Dumitru Dragomir, ar fi fost vazut si consemnat de catre observatorul Romica Pascu (foto). "Am informatia ca Baird l-a injurat in engleza pe Ganea, iar acesta i-a dat un cap in gura. Mi-a spus Pascu tot", a spus seful LPF. Tot la disciplina ar putea ajunge din nou si Universitatea Craiova, dupa ce suporterii sai au aruncat cu pietre si cu bete de steag pe pista stadionului, atunci cand cele doua echipe si arbitrii se indreptau spre vestiare pentru pauza. Din acea "ploaie", observatorul Romica Pascu s-a ales cu o lovitura de piatra. In fine, un alt incident care ar putea face obiectul unei judecati a FRF ar putea fi vizita lui Mihai Stoica, managerul general al Stelei, in nopatea dinaintea jocului, in cantonamentul Universitatii. Adversarii ros-albastrilor ar putea specula ca Meme a venit sa-i motiveze financiar inaintea confruntarii cu Rapid, fiindca stelistii se lupta cu giulestenii pentru locul doi al clasamentului. Este putin probabil sa se ia vreo masura impotriva lui Stoica, fiindca acelasi Pascu, prezent la masa cu oficialii olteni, s-a retras "elegant" pentru a-i lasa linistiti "sa faca afacerea". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.