Presedintele Ligii considera ca timisorenii sunt indreptatiti sa blameze suspendarea lui Karamyan, insa le-a atras atentia celor de la Poli sa aiba grija, ca ar putea fi sanctionati dur daca unul din jucatori a evoluat aseara, cu Dinamo, fara viza LPF pe legitimatie.

Dragomir i-a avertizat ieri- dimineata pe banateni ca ar putea pierde meciul disputat aseara in cazul nerespectarii acestei prevederi de regulament. In sezonul 1999-2000, Rocar a pierdut la masa verde pentru ca a venit cu o echipa formata din juniori care nu aveau viza LPF pe legitimatie. "In acest moment nu putem sa luam nici o masura impotriva lui Poli, pentru ca respecta regulamentul. Daca intre cei 11 pe care Poli ii va trimite in meciul cu Dinamo unul va fi fara viza, atunci intra sub incidenta regulamentului si vor avea probleme. Din cate stiu, au vreo cinci care intra sub aceasta lege si, daca vor baga numai unul dintre ei, atunci vor fi in mare eroare", a spus Dragomir.

MODIFICARE. Liderul LPF a mai dezvaluit ca regulamentul dupa care se ghideaza comisiile FRF va fi schimbat la inceputul acestei saptamani. "Ma voi intalni marti cu Mircea Sandu si cu membrii comisiilor FRF pentru a stabili un nou regulament, deoarece acesta este unul confuz. Se vor lua masuri aspre impotriva conducatorilor daca nu inceteaza cu declaratiile anapoda pe care le tot fac peste tot. Se vor lua masuri pana la interzicerea acestora pe stadioane", a mai spus presedintele LPF. "Comisia de Apel trebuie sa fie mai diplomata. Daca lui Radoi i-ai dat doar o etapa pentru un act criminal, lui Karamyan de ce
i-ai dat doua pentru ca a dat cu mingea in arbitru? Trebuia sa le dea ambilor trei etape, pentru a nu se simti nimeni neindreptatit", a incheiat "Corleone".