* La „Dimineata cu Razvan si Dani", pe National TV, am vazut o recent infiintata trupa feminina, compusa din nici mai mult nici mai putin decit noua fete. Noua, bai, nene. Deci s-a dus vremea trupelor mici, care habar n-au sa cinte. Acuma se cauta trupele mari care habar n-au sa cinte si, probabil, cifra mentionata e doar un inceput. O sa ne trezim, cit de curind, cu niste trupe care vor ocupa singure un stadion si care, in loc sa fie chemate sa dea concerte, vor fi inchiriate pentru mitinguri.

* Pe genericul telenovelei lazaroviene „Vocea inimii", am citit ca „Living Popovici a fost asigurat de…", iar „Bucatarie Popovici a fost asigurata de…". Nu mi-e foarte clar daca in spatele lui Living Popovici si al Bucatariei Popovici se ascund niste canapele, niste fotolii si niste dulapuri sau daca e vorba pur si simplu niste de cetateni de etnie roma, care au facut figuratie in vreun episod in care au disparut multe portofele.

* „Eu va dau aceasta sansa, dar trebui sa veniti s-o luati", le zicea telespectatorilor prezentatoarea concursului „0900 90 10 50" de pe National TV. Mi s-a parut discriminatorie invitatia cu pricina. Una e sa fii din Bucuresti, sa auzi ca se da o sansa la National TV, sa pui repede o izmana pe tine si sa te duci s-o iei si alta e sa fii din Sighetul Marmatiei, sa aspiri la aceeasi sansa, dar sa fii nevoit sa faci un drum lung cu trenul, cu certitudinea ca, oricum, cind vei ajunge la destinatie, vei afla ca ceea ce cauti a fost deja luat. Sa se dea, dom’le, cite-o sansa pentru fiecare localitate sau, daca nu se poate si nu se poate pune la bataie mai mult de una singura pentru toata Romania, atunci sa existe macar posibilitatea de a fi trimisa prin posta.