David Beckham, care va evolua din vara la LA Galaxy, a acordat un interviul pentru "The Sun", in care a vorbit pe larg despre plecarea sa in SUA. A vorbit mai intai despre fotbal. "Eu nu consider plecarea in SUA o semiretragere. O vad ca pe o noua pr
David Beckham, care va evolua din vara la LA Galaxy, a acordat un interviul pentru "The Sun", in care a vorbit pe larg despre plecarea sa in SUA. A vorbit mai intai despre fotbal. "Eu nu consider plecarea in SUA o semiretragere. O vad ca pe o noua provocare in viata mea si un pas inainte. Era important pentru mine sa ajung acolo la o varsta la care sa fiu capabil sa joc la nivel inalt. Nu este vorba doar de cariera mea de jucator. Este ideea de a fi un ambasador pentru MLS si a duce fotbalul la un alt nivel in SUA. As fi prost daca m-as gandi ca pot sa il fac la fel de important ca baseball-ul, baschetul si fotbalul american. Acest lucru nu se va intampla. Nu merg acolo cu gandul ca voi schimba totul. Scopul meu este sa ajut copiii din America sa se bucure de fotbal. Probabil jumatate din America nici nu a auzit de mine", a spus Beckham. Starul care in prezent evolueaza la Real Madrid, a precizat ca transferul in SUA a fost in totalitate decizia sa si ca sotia sa Victoria si cei trei fii, Brooklyn, Romeo si Cruz, l-ar urma oriunde. "Oamenii au spus ca mergem acolo pentru ca ne atrage stralucirea Hollywood-ului. Insa nu sunt sigur ca noi, ca familie, vom agrea acest aspect al mutarii in SUA. Se crede ca iubim covoarele rosii si petrecerile si sa fim in lumina reflectoarelor, dar de fapt noua nu ne place asta", a explicat jucatorul, unul dintre cei mai implicati in partea comerciala a fotbalului mondial. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.