Politia din statul american Georgia si FBI au declansat zilele trecute o ampla operatiune de cautare a doua tinere care jefuisera o banca. Din cauza vestimentatiei lor foarte moderne, tinerele fusesera poreclite de catre anchetatori "banditele Barbie
Politia din statul american Georgia si FBI au declansat zilele trecute o ampla operatiune de cautare a doua tinere care jefuisera o banca. Din cauza vestimentatiei lor foarte moderne, tinerele fusesera poreclite de catre anchetatori "banditele Barbie". Ieri, dupa o urmarire ca-n filme, politia a reusit retinerea lor, la numai 32 de kilometri distanta de locul in care comisesera infractiunea cu doua zile mai devreme. Ashley Miller si Heather Johnston, ambele in varsta de 19 ani, fusesera identificate pe baza imaginilor video surprinse de camerele de luat vederi din banca. Tinerele erau imbracate dupa ultima moda, cu blugi mulati, bluze sexy, cu maneci largi si, bineinteles, ochelari de soare imensi. I-au zambit casierului, acesta le-a raspuns tot printr-un zambet, iar cateva minute mai tarziu, fetele paraseau banca avand asupra lor o suma "mare de bani", care nu a fost insa dezvaluita presei. Casierul Benny Herman Allen III, in varsta de 22 de ani, a fost retinut si el, politia precizand ca este complice cu banditele Barbie. Asupra celor trei tineri s-a descoperit si marijuana, acestia fiind acuzati de jefuirea unei banci si de trafic de droguri.
(D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.