Grupul italian de asigurari Generali a inregistrat, in 2006, un volum total de prime brute subscrise, cumulat din asigurari generale si asigurari de viata, de 63 miliarde euro, in crestere cu 2,4% fata de 2005, conform unui comunicat postat pe pagina
Grupul italian de asigurari Generali a inregistrat, in 2006, un volum total de prime brute subscrise, cumulat din asigurari generale si asigurari de viata, de 63 miliarde euro, in crestere cu 2,4% fata de 2005, conform unui comunicat postat pe pagina de Internet a companiei.
Assicurazioni Generali SpA a subscris, in 2006, prime brute de asigurari generale in valoare de 17,9 miliarde euro, cu 7,7% mai mult decat in 2005. Pe segmentul asigurarilor generale, Generali a inregistrat cea mai mare crestere in Italia, unde valoarea primelor brute subscrise a fost de 5,34 miliarde euro, cu 16,7% mai mult decat in 2005. Potrivit companiei, aceasta crestere se datoreaza achizitiei, in decembrie 2006, a companiei de asigurari Toro Assicurazioni. Primele brute subscrise de Generali din polite noi de asigurari de viata s-au ridicat, in 2006, la valoarea de 4,2 miliarde euro, in crestere cu 11,8% fata de anul anterior. Assicurazioni Generali SpA nu a dat publicitatii informatii despre profitul sau pierderea inregistrata de companie in 2006. Oficialii subsidiarei din Romania a grupului Generali, Generali Asigurari SA, au declarat ca rezultatele financiare pe 2006 ale companiei nu au fost inca aprobate de compania-mama si, in consecinta, nu pot fi facute publice.
Generali Holding Vienna, actionarul majoritar, a cumparat 83,76% din totalul titlurilor emise.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.