"Mai are rost sa discutam? Mai are rost sa existam? Eu cred ca mai are rost sa discutam chiar daca vorbim despre marele absent, despre jucatorul care astazi nu joaca. Eu si colegii mei nu suntem convinsi ca Basescu se incadreaza la articolul care se
"Mai are rost sa discutam? Mai are rost sa existam? Eu cred ca mai are rost sa discutam chiar daca vorbim despre marele absent, despre jucatorul care astazi nu joaca. Eu si colegii mei nu suntem convinsi ca Basescu se incadreaza la articolul care se refera la fapte grave de incalcare a Constitutiei (...) Il cunoastem bine pe omul politic Traian Basescu. Ne-a spus ca noi, cei care am format Guvernul, am pierdut alegerile, dar el a vrut sa le castigam. E o grava incalcare a Constitutiei? Ma tem ca da. E un soi de delir de infractionalitate, e o fapta pe care nu ai comis-o, dar o recunosti."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.