Suparat ca nu mai prinde primul unsprezece al „Stiintei", australianul a vrut sa-si verse nervii pe un bautor de zaibar.

Jucatorii Universitatii au sarbatorit punctul obtinut la Pitesti, avind liber sa mearga la distractie in noaptea de simbata spre duminica. Baird, Mitchell si Rose, adica factiunea australiana a „Stiintei", au mers intr-un bar din centrul Craiovei, unde au ascultat muzica si au consumat alcool, in special bere. Conform martorilor, campion la golit sticle a fost atacantul Michael Baird, care ulterior si-a dat in petic. Acesta a sarit la bataie, victima cazindu-i un alt consumator.

Sa curga berea

„A consumat destula bautura. Bere, foarte multa. Din pacate, la un moment dat, nu stiu ce nu i-a convenit si a sarit la bataie. A facut urit de tot, nu ne venea sa credem, mai ales ca totul a fost asa, dintr-o data", sustin martorii. Baird a fost calmat de patronul localului, care se afla in preajma, dar si de colegii sai, care ii inteleg supararea. De cind au fost adusi Njock si Wobay, Baird nu mai prinde prima echipa. Exista persoane care sustin ca este de fapt ceva ereditar, in conditiile in care australianul a mai avut doua iesiri de acest gen in ultimul an, una la barul Krypton si cealalta in discoteca Yellow Submarine. Michael Baird a refuzat orice discutie pe aceasta tema, bazindu-se probabil pe intelegerea cu patronul Adrian Mititelu, care nu de mult anunta ca

i-a dat voie, prin contract, lui Baird sa bea bere in weekend.

Fiola pentru Njock

Permisul de libera trecere in baruri l-ar putea face pe Njock sa se considere discriminat. Camerunezul a fost nevoit sa-si asume prin contract mai multe clauze inedite, inclusiv referitoare la consumul de alcool. Astfel, Njock nu trebuie sa miroasa a bautura, sa de interviuri sau sa intirzie la antrenamente. „Nu doar Njock are aceste clauze, ci majoritatea fotbalistilor de la «Stiinta», aceste norme fiind impuse de la cazul Apetri, care a venit mort de beat in cantonament", declara atunci directorul Ovidiu Costesin.

Bilete doar cu buletinul Oficialii Universitatii au anuntat luni seara ca suporterii echipei isi pot achizitiona bilete la meciul cu Rapid doar din Craiova. Apoi, mai-marii clubului oltean au revenit la sentimente mai bune fata de suporterii „Stiintei" din Capitala, anuntind ca vor pune in vinzare tichete si la hotelul Phoenicia, in care vor locui de astazi. „Celor de la Rapid le vom oferi doar ce avem trecut in reciprocitate, adica 550 de tichete. Pentru suporterii nostri din Bucuresti, vom vinde bilete la hotelul unde vom fi cazati. Doritorii trebuie sa aiba insa asupra lor cartea de identitate in momentul achizitionarii tichetului, pentru a evita cumpararea biletelor de catre fanii rapidisti, stelisti sau dinamovisti", a spus vicepresedintele „Stiintei", Silvian Cristescu. Un bilet la meciul „U" Craiova-Rapid, programat simbata, va costa 10 lei. „Stiinta" va deplasa in Capitala inclusiv copiii de mingi si personalul de protocol, care vor ajunge cu un autocar inchiriat in ziua partidei. (L.C.)