Felicitari pentru licenta obtinuta recent la Facultatea de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii din Bacau. A fost greu?
Multumesc. Da, a fost greu, tinand cont ca am terminat facultatea acum cinci ani si nu am reusit sa-mi dau licenta a
Felicitari pentru licenta obtinuta recent la Facultatea de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii din Bacau. A fost greu?
Multumesc. Da, a fost greu, tinand cont ca am terminat facultatea acum cinci ani si nu am reusit sa-mi dau licenta atunci, pentru ca am plecat sa joc in Italia. Si dupa cinci ani sa te reapuci sa studiezi este destul de greu. Dar am trecut cu brio de acest hop.
In cateva zile plecati la Mondiale. Ce sanse are Romania?
La Mondialele din Australia (n.n. - Romania va juca in faza grupelor impotriva Ungariei, Canadei si Noii Zeelande) ne dorim foarte mult sa urcam in elita asilor, sau daca nu, macar sa repetam acelasi loc 6 obtinut acum doi ani, in Canada.
Va ganditi la medalii?
Bineinteles! Cred ca sunt in asentimentul tuturor colegilor si cred ca fiecare se gandeste la o medalie, tinand cont si de faptul ca, anul trecut, la Europenele de la Belgrad, am fost atat de aproape, jucand impotriva Spaniei cu ele pe masa.
Credeti ca poloul romanesc poate ajunge dupa 12 ani de absenta la JO?
Eu cred in sansa noastra, avand in vedere culoarul pe care-l avem pentru calificarile la JO 2008. Sper din toata inima ca intreaga echipa sa-si dea si sufletul pentru a ne califica la editia olimpica de la Beijing. Ar fi o performanta care incununeaza orice cariera de sportiv.
Apropo de echipa, Bogdan Rath a fost blocat sa joace pentru Romania. Credeti ca prin rezultate am ajuns sa deranjam?
Nu stiu. Nu sunt in masura sa spun daca Bogdan Rath sau Romania deranjeaza din cauza rezultatelor obtinute. Dar avand in vedere ca Bogdan este un jucator foarte bun, care a evoluat si in nationala Italiei, parerea mea este ca da, am inceput sa deranjam forurile superioare.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.