Negoita s-a retras din cursa
"Marian Vanghelie nu numai ca are probleme cu limba romana. Acum am constat ca are probleme si cu matematica. Din punctul sau de vedere matematica este o stiinta relativa", a inceput Negoita sa povesteasca ne
Negoita s-a retras din cursa
"Marian Vanghelie nu numai ca are probleme cu limba romana. Acum am constat ca are probleme si cu matematica. Din punctul sau de vedere matematica este o stiinta relativa", a inceput Negoita sa povesteasca neregulile constatate la PSD Bucuresti. El a relatat ca, din calculele tinerilor social-democrati la alegerile de aseara ar fi trebuit sa participe in jur de 800 de delegati. "Din calculele lui Marian Vanghelie au iesit 1300 de delegati.
Am cerut lista cu delegatii, nu ni s-a dat. I-am intrebat cum au calculat, nu ne-au spus", a spus vicele TSD. "Am cheltuit bani, energie si timp. Nu am cerut decat o lista", a completat Negoita, care a mentionat ca se afla in Top 300. El a mai sustinut ca nu a fost lasat sa vina cu o stampila cu semnatura sa pe care sa o aplice pe toate buletinele de vot. "Nu am fost lasat si in consecinta ma retrag din aceasta parodie", a spus Negoita. Aceeasi parere a avut si liderul TSD, Nicu Banicioiu: "Nu vrem sa fim actori intr-o piesa ieftina regizata de ei".
El a spus ca nu se poate prezenta la niste alegeri unde nu se cunosc delegatii si numarul lor. Banicioiu a mentionat ca a informat conducerea centrala despre cele intamplate in organizatie si despre decizia retragerii. "Noi ii cerem lui Mircea Geoana sa nu valideze alegerile de la PSD Bucuresti", a conchis Banicioiu. In timpul conferintei de presa, tinerii social-democrati au impartit tricouri si carti de joc in care figura lui Marian Vanghelie era prezentata distorsionat si includea mesajul: "De azi nu' mai se citeste Almanahe".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.