Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu au stat la aceeasi masa, la bilantul Ministerului Administratiei si Internelor, fara sa-si adreseze nici un cuvint. Mai mult, cind au avut ceva sa-si comunice, au facut-o prin intermediul ministrului Vasile B
Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu au stat la aceeasi masa, la bilantul Ministerului Administratiei si Internelor, fara sa-si adreseze nici un cuvint. Mai mult, cind au avut ceva sa-si comunice, au facut-o prin intermediul ministrului Vasile Blaga. Dincolo de faptul ca seful statului si premierul au avut o atitudine infantila, imaginea in care cei doi stau alaturi parind ca isi fac unul altuia favorul de a se suporta duce cu gindul la un cuplu care a ajuns in fata consilierului marital. Un cuplu pentru a carui salvare nici unul dintre ei nu mai este dispus sa faca vreun efort. Este de mirare, totusi, ca au reusit sa-si pastreze calmul si sa nu se intepe absolut deloc. O situatie care ne-ar putea arata ca am intrat intr-o noua etapa a conflictului, aceea in care cei doi se jignesc cu demnitate, prin tacere. Sigur, sint putine sanse sa fie asa, dar parca e de preferat acest comportament celui de saptamina trecuta, cind Tariceanu si Basescu s-au certat in direct, la TVR 1. Nu de alta, dar un reality show, ca sa poata capta in continuare atentia audientei, are nevoie si de rasturnari de situatie. Or, de scandaluri toata lumea trebuie ca s-a cam plictisit.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.