Competitia pentru PSD Bucuresti a dat dureri de cap conducerii de la centru, care s-a vazut nevoita sa faca fata nemultumirilor crescande pe marginea candidaturii lui Marian Vanghelie. In consecinta, presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a convocat ieri, la biroul sau senatorial, pe toti presedintii de sectoare si pe cei sase candidati la sefia PSD Bucuresti pentru a smulge promisiunea ca alegerile se vor desfasura in modul cel mai calm.
Discutiile, care au durat mai bine de trei ore, s-au concentrat pe disputa verbala dintre Vanghelie si Nicolae Banicioiu (seful TSD), consumata saptamana trecuta.
Banicioiu a criticat vehement candidatura primarului "Care este" si a cerut conducerii partidului sa amane alegerile de la Bucuresti. "Au ajuns iar homosexualii sa faca politica in partidul asta", a strigat nervos, pe holurile partidului, Vanghelie. "Asta este handicapul lui: nu a avut omul posibilitatea sa-si concentreze studiile. Altminteri, este apreciat pentru harnicia si calitatile organizatorice. Sfatul meu a fost sa vorbeasca cat mai putin, sa faca ceea ce se pricepe sa faca, adica organizare. Iar la vorbire sunt altii, care sa isi asume acest lucru. Sa vorbeasca mai putin, mai condensat", a spus Ion Iliescu.