Gigi Becali l-a criticat ieri extrem de dur pe Cosmin Olaroiu, fapt fara precedent intre cei doi stelisti. Daca pana acum patronul din Ghencea se declara per ansamblu nemultumit de jocul echipei, cel mai recent la meciul de acasa cu Sevilla, ieri el
Gigi Becali l-a criticat ieri extrem de dur pe Cosmin Olaroiu, fapt fara precedent intre cei doi stelisti. Daca pana acum patronul din Ghencea se declara per ansamblu nemultumit de jocul echipei, cel mai recent la meciul de acasa cu Sevilla, ieri el a recunoscut clar ca se baga peste antrenor in alcatuirea primului unspreceze. "De la Oradea nu am plecat din cauza echipei, ci pentru ca am fost foarte suparat pe Olaroiu. L-a folosit pe Mirel Radoi mijlocas, iar finul meu a fost eliminat. Gata! De acum, Mirel va juca la Steaua doar fundas, pentru ca nu vreau sa-l distrug!", a spus Becali. Patronul Stelei si-a pus, practic, in aplicare, amenintarile de dupa meciul mai sus amintit cu Sevilla, cand anuntase ca se va implica in alcatuirea echipei, iar la returul cu spaniolii, de saptamana trecut, acest lucru s-a vazut, pentru ca Steaua a revenit la sistemul 4-4-2, desi in pregatiri Olaroiu jucase foarte mult 4-3-3, iar Mirel Radoi a jucat fundas central. Oli nu este primul antrenor din Ghencea care este obligat sa tina cont de dorintele patronului, lui Zenga fiindu-i impus acum doi ani in prima echipa un alt preferat al lui Becali, Andrei Cristea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.