Propunerea scandaloasa a lui Bolkenstein privind salarizarile strainilor in Europa, bazata pe principiul tarii de origine, este o agresiune inadmisibila in sec. XXI impotriva drepturilor omului si a egalitatii etniilor, surprinzatoare din partea unui
Propunerea scandaloasa a lui Bolkenstein privind salarizarile strainilor in Europa, bazata pe principiul tarii de origine, este o agresiune inadmisibila in sec. XXI impotriva drepturilor omului si a egalitatii etniilor, surprinzatoare din partea unui demnitar al unei tari civilizate. In aceeasi intreprindere, in aceeasi localitate, in contextul acelorasi parametri economici (pretul bunurilor, serviciilor, chiriilor etc.), prestand aceeasi munca, unii ar trebui sa primeasca de sapte ori mai putini bani pentru simplul motiv ca apartin unei etnii considerata inferioara si care trebuie exploatata si umilita. Principiul inegalitatii etniilor credeam ca a fost definitiv lichidat acum 60 de ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.