"La SC DELTA ACM 93 SRL nu a lucrat si nici nu lucreaza in functii de conducere nici o persoana cu numele Pirpiliu. O verificare de rutina la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti a actionarilor societatii SC DELTA ACM 93 SRL - unde la capitolul 4 - Asociati persoane fizice - apare numele DIACONU FLOREA, demonteaza toata "constructia" jurnalistica a d-lui Mihnea Talau. O simpla obligatie profesionala de a verifica sursele de informatii, l-ar fi condus pe dl "jurnalist" la directorul general al societatii - dl ing. Florea Diaconu. Asocierea unor nume precum Stefan Pirpiliu, Iulian Pirpiliu sau "Delta Cont Consult", care nu au nici o legatura cu SC DELTA ACM 93 SRL, este cel putin rauvoitoare.
SC DELTA ACM 93 SRL are o experienta in constructia de drumuri si poduri de peste 9 ani, experienta concretizata in realizarea unor lucrari de anvergura, precum podul de pe DN7C km 11-195, peste raul Arges la Merisani, lucrare al carei beneficiar este CNADNR, - pod cu tablier metalic de 630 tone - receptionat in anul 2005, a carui cale este realizata din mult hulitul, in articolul Dvs., asfalt turnat dur. Va rugam sa parcurgeti calea acestui pod si poate atunci veti intelege de ce calea pe pasajul Grant a fost realizata din asfalt turnat. De asemenea, rosturile de dilatatie din "table", rosturi care se regasesc si la podul de la Merisani, sunt de cea mai buna calitate, realizate din otel inoxidabil si produse de firma Buchberger din Germania.
Va rugam ca pe viitor, pentru a nu aduce grave prejudicii de imagine societatii noastre, pentru orice informatii reale si verificabile sa apelati direct la directorul general al societatii, dl Florea Diaconu.
Cu deosebita consideratie, Director General,
Ing. Florea Diaconu"