Tribunalul Bucuresti urmeaza sa se pronunte, saptamana viitoare, asupra cererii formulate de mai multi inculpati din dosarul Rafo-Carom de inlocuire a sechestrului asigurator de pe doua conturi, insumand 18 milioane de euro, cu unul pe proprietati ev
Tribunalul Bucuresti urmeaza sa se pronunte, saptamana viitoare, asupra cererii formulate de mai multi inculpati din dosarul Rafo-Carom de inlocuire a sechestrului asigurator de pe doua conturi, insumand 18 milioane de euro, cu unul pe proprietati evaluate la o valoare de cinci ori mai mare. In replica, Parchetul a cerut judecatorului sa respinga aceasta solicitare deoarece, in 23 iunie 2006, procurorii au ridicat partial sechestrul, insa banii nu au fost folositi in scopul anuntat de inculpati. Reamintim ca in dosarul Rafo-Carom, Ovidiu Tender a fost trimis in judecata pentru mai multe infractiuni economice. Alaturi de acesta au mai fost deferiti instantei Marian Iancu, Cicilia Dumitrescu, Marin Badea, Toader Gaurean si Bogdan Salajan. Anchetatorii au stabilit ca gruparea de criminalitate constituita de acestia urmarea obtinerea de fonduri financiare frauduloase a caror sursa urma a fi disimulata prin incheierea unor contracte comerciale nelegale. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.