"Mitingul este un lucru foarte bun. Se suprapune cu politica noastra de sustinere a ministrului", a explicat Iliescu. El a precizat ca, avand in vedere ca nu exista o decizie oficiala a PD privind participarea la miting, membrii PD vor veni "individu
"Mitingul este un lucru foarte bun. Se suprapune cu politica noastra de sustinere a ministrului", a explicat Iliescu. El a precizat ca, avand in vedere ca nu exista o decizie oficiala a PD privind participarea la miting, membrii PD vor veni "individual" la actiune. Reprezentantii GDS au anuntat la randul lor, ieri, ca mitingul de sustinere a luptei anti-coruptie si a ministrului de Justitie va fi si un vot de blam la adresa Legislativului. "Parlamentul se impotriveste intereselor tarii si doreste, prin adoptarea motiunii impotriva ministrului Justitiei, Monica Macovei, sa intoarca roata inapoi, in 2005, blocand reforma in Justitie cu scopul de a-si apara propriile interese", a declarat ieri reprezentantul Grupului pentru Dialog Social, Andrei Cornea, intr-o dezbatere pe tema sustinerii luptei anticoruptie. La randul sau, ministrul Justitiei, Monica Macovei, a spus ca nu intentioneaza sa renunte la functie. Ramane de vazut cum vor reusi democratii sa se adune "individual", fara suportul logistic al PD! (R.I.P)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.