Bucuresti
Vremea va fi rece, cu cerul variabil. Vantul va sufla moderat ziua, apoi va slabi in intensitate. Temperatura maxima va fi de -1 - 0 grade, iar cea minima in jur de -8 grade. Spre dimineata vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura.
In tara
Vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea in Moldova, estul Transilvaniei si zona subcarpatica. Cerul va fi variabil. Vantul va avea intensificari in Banat, pe Litoral si la munte, iar in rest va slabi treptat. Temperaturile maxime se vor situa de la -7 grade in nordul Moldovei pana la 7-8 grade in Campia de Vest, iar cele minime de la -15 - -16 grade in Moldova pana in jur de -2 grade in regiunile vestice. Local, dimineata si noaptea, in zonele joase, va fi ceata asociata cu depunere de chiciura.
La munte
Sambata
Vremea va fi rece, geroasa dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil. Vantul va mai avea unele intensificari. Temperatura aerului va avea valori mai scazute decat cele din ziua precedenta.
Duminica
Desi temperatura aerului va marca o crestere, vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil, cu innorari in cursul noptii in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, unde, pe arii restranse, va ninge slab. Vantul va prezenta unele intensificari.