Finantatorul stelist a declarat la sosirea de la Sevilla ca echipa din Ghencea s-a descurcat onorabil in meciul cu detinatoarea Cupei UEFA si ca nu i-a mai fost jena pentru prestatia jucatorilor sai. "Steaua a jucat altceva, daca aveam noroc putea fi
Finantatorul stelist a declarat la sosirea de la Sevilla ca echipa din Ghencea s-a descurcat onorabil in meciul cu detinatoarea Cupei UEFA si ca nu i-a mai fost jena pentru prestatia jucatorilor sai. "Steaua a jucat altceva, daca aveam noroc putea fi 1-0 la pauza pentru noi si ne puteam califica, dar Dumnezeu tine si cu cei mai buni, iar ei sunt mai buni decat noi. Eu ma bucur ca totusi ne-am descurcat onorabil la Sevilla", a spus Gigi Becali.
Boss-ul din Ghencea, care cu o zi inainte de meci a avut o intalnire in Italia cu Silvio Berlusconi, a mentionat ca nu se poate spune ca Steaua nu a iesit cu capul sus din cupele europene. "A fost un an exceptional, Liga Campionilor e maximum in fotbal, iar noi am fost in grupa mortii. Cu Sevilla a fost un meci prost acasa, daca acasa aveam un alt rezultat, era altceva. Nu poti sa spui ca au fost mult peste noi, am jucat noi prost. Am cam dominat o echipa care bate Barcelona si Realul, e mare lucru. Bine, nu ma incanta asta, am fost invinsi, dar a fost altceva, nu mi-a fost jena sau rusine, n-am plecat inainte sa se termine meciul, ci am stat pana la final", a spus Gigi Becali. Acesta a mai declarat ca daca ar fi stat alaturi de echipa si inainte de meciul tur, altul era rezultatul la Bucuresti. Gigi Becali nu a ratat insa momentul de a ataca pe Dinamo. "Au ajuns si ei o data in primavara europeana, saracii de ei! Daca n-au jucat de 17 ani aici, le dai si lor dreptul sa se laude. In Liga Campionilor o sa fie putin mai greu. E posibil sa se intample ce mi-am dorit eu, sa ia Dinamo campionatul, sa castige Liga Campionilor o echipa care sa nu ia titlu, iar Dinamo va fi in tur preliminar, nu vor fi cap de serie, le va fi putin mai greu, sa le ajute Dumnezeu, ca si rimeaza!", a spus Gigi Becali. Despre intalnirea cu Berlusconi, seful din Ghencea a spus: "Acolo unde am fost eu, la palatul lui, nu au fost invitati pana acum decat cativa conducatori. Chiar mi-a aratat la el in birou cateva fotografii, cu Bush, cu Putin si cu Blair, mi-a spus ca peste ani de zile ma asteapta sa il invit la mine acasa si sa-i arat aceleasi poze cu marii conducatori ai lumii. A spus ca ma vede ca pe el cand era tanar". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.