Dinamo continua sa se intareasca pentru eventuala participare in grupele UEFA Champions League, editia 2007-2008, realizand ieri doua transferuri: Fabrice Fernandes (foto) (27 de ani, mijlocas defensiv, francez, de la Beitar Ierusalim) si Mateus Gali
Dinamo continua sa se intareasca pentru eventuala participare in grupele UEFA Champions League, editia 2007-2008, realizand ieri doua transferuri: Fabrice Fernandes (foto) (27 de ani, mijlocas defensiv, francez, de la Beitar Ierusalim) si Mateus Galiano da Costa (23 de ani, atacant, angolez, de la Gil Vicente).
Sefii lui Dinamo au ajuns inca de joi la un acord cu Fernandes, fotbalist care a urmarit din tribuna partida cu Benfica. Francezul a intrat in vederile lui Rednic dupa "dubla" cu Beitar, din turul II preliminar al Cupei UEFA. Beitar a cerut atunci peste 1.000.000 de euro pentru francez, dar acum jucatorul este liber de contract. Fernandes, care a mai jucat la Rennes, Fulham, Glasgow Rangers, Olympique Marseille, Southamptom si Bolton Wanderers, a semnat ieri un contract pe trei ani cu Dinamo. La randul sau, Mateus, care a participat anul trecut la CM din Germania, a fost dorit de Rednic inca de asta-toamna, insa nu a fost lasat sa plece de Gil Vicente, echipa din liga a doua a Portugaliei. Mateus, care a semnat ieri un contract pe patru ani cu Dinamo, a fost in sezonul trecut protagonistul unui incident (contractul sau nu era omologat) in urma caruia Gil Vicente a ajuns in liga a II-a la "masa verde". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.