Fiul unui consilier din Ministerul Justitiei a fost arestat si este suspectat de complicitate cu gruparea Duduianu, ai caror membri au fost retinuti la inceputul acestei luni de politistii bucuresteni. Alexandru Mihaiu este acuzat ca si-a vandut pri
Fiul unui consilier din Ministerul Justitiei a fost arestat si este suspectat de complicitate cu gruparea Duduianu, ai caror membri au fost retinuti la inceputul acestei luni de politistii bucuresteni. Alexandru Mihaiu este acuzat ca si-a vandut prietenii contra unor sume de bani primite din partea membrilor clanului. Tanarul le furniza Duduienilor informatii despre locurile in care cunoscutii lui isi tineau bunurile de valoare.
Consilierul Ilie Stan Mihaiu, tatal baiatului, a declarat ca nu intelege cum fiul lui a ajuns sa fie implicat in acest caz, dar spera, totusi, ca acesta sa fie nevinovat. Totodata, Ilie Mihaiu a explicat ca nu se afla in relatii foarte bune cu fiul sau si crede ca odrasla a fost prinsa la mijloc in acest caz, din moment ce sustine ca nu-i cunoaste pe membrii clanului Duduianu. Potrivit anchetatorilor, una dintre victime a declarat ca persoane necunoscute au patruns in locuinta sa si au sustras laptop-uri, banuindu-l chiar pe Alexandru Mihaiu. Totodata, transcrierile interceptarilor telefonice arata ca baiatul consilierului a premeditat aceasta operatiune. Mai mult, anchetatorii sustin ca, in timpul atacurilor, Alexandru Mihaiu se afla impreuna cu victimele, pentru a se asigura ca Duduienii isi pot face treaba nestingheriti. Potrivit Rador, in dimineata cand fiul sau a fost retinut de Politie, Ilie Mihaiu a facut uz de legitimatia sa de la Ministerul Justitiei, pe care ar fi fluturat-o pentru intimidarea oamenilor legii, care i-au batut la usa.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.