In traditia populara, ziua de 24 februarie este Ziua Indragostitilor, cea in care se sarbatoreste Dragobetele. Cu acest prilej, Muzeul National al Satului este gazda unui program special intitulat generic "Dragobetele, sarbatoarea iubirii la romani",
In traditia populara, ziua de 24 februarie este Ziua Indragostitilor, cea in care se sarbatoreste Dragobetele. Cu acest prilej, Muzeul National al Satului este gazda unui program special intitulat generic "Dragobetele, sarbatoarea iubirii la romani", manifestare organizata de Primaria Sectorului 2 si Ministerul Culturii si Cultelor. Actorii Teatrului Masca si numeroase formatii vor evolua pe scena de la Muzeul Satului, incepand cu ora 11.00.
Tot in cadrul evenimentelor legate de sarbatoarea Dragobetelui, astazi, la Circul Globus din Bucuresti va avea loc spectacolul de cabaret "Micul Paris" (foto). Intr-o atmosfera romantica, spectatorii retraiesc teribila poveste de dragoste dintre Cristian Vasile si Zaraza, doua personaje celebre in perioada interbelica. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.