George Copos, patronul Rapidului, i-a declarat ieri dragoste eterna lui Razvan Lucescu, despre care a spus ca va ramane multi ani in Giulesti. Iesirea sa la rampa s-a produs la doar o zi dupa ce Rinat Ahmetov, proprietarul lui Shahtar Donetk, a sp
George Copos, patronul Rapidului, i-a declarat ieri dragoste eterna lui Razvan Lucescu, despre care a spus ca va ramane multi ani in Giulesti. Iesirea sa la rampa s-a produs la doar o zi dupa ce Rinat Ahmetov, proprietarul lui Shahtar Donetk, a spus ca este multumit de Mircea Lucescu, dar ca sta cu ochii si pe fiul sau.
"Mircea Lucescu este Napoleonul fotbalului romanesc. O sa ramana multi ani la Donetk, o sa iasa la pensie de acolo. O sa vedeti ca o sa aducem pensionari de la Donetk. Chiar am vorbit aseara (n.r. - joi seara) cu el, era cu Ahmetov. Sunt convins ca o sa ramana la Sahtar, asa cum Razvan o sa ramana multi ani la Rapid. Razvan va ramane pentru ca a construit un grup foarte puternic aici", a mentionat George Copos. Razvan Lucescu a refuzat pana acum sa semneze prelungirea contractului cu Rapid, care expira la finalul acestui sezon, cand pare decis sa nu mai continue. Tot ieri, Copos i-a criticat dur pe dinamovisti pentru infrangerea din meciul cu Benfica. "Dinamo a luat bataie de la o echipa... cum se numeste... Benfica? E nedrept ca a luat bataie si acolo, si aici. Dinamo avea obligatia sa aduca puncte pentru Romania. Asa vom fi dupa Portugalia. Eu sunt extrem de suparat pentru asta. Sunt furios, pentru ca aveau obligatia sa aduca puncte pentru a putea avea doua echipe in Liga Campionilor in 2007/2008. Sunt suparat pe Dinamo pentru ca nu a inteles cat de important era sa aduca aceste puncte Romaniei, asa cum au facut Steaua si Rapid in 2006. Dar Dinamo nu a fost in stare sa bata pe cine? Pe Benfica Lisabona. O echipa vai de capul ei, o echipa de batut", a spus Copos. Mai mult, patronul din Giulesti a spus cum ar fi decurs ostilitatile daca in locul "cainilor" s-ar fi aflat echipa sa. "Ii mancam, ii mancam! Aduceam puncte Romaniei. Ii mancam asa cum o sa-i mancam si pe Dinamo", a avertizat Copos. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.