Luni seara, incepind cu ora 22.00, la emisiunea „100%" de la Realitatea TV, moderata de Robert Turcescu, se vor afla fata in fata Doru Buscu si Traian Ungureanu.

Directorul editorial al „Cotidianului", Doru Buscu, si unul dintre senior-editorii publicatiei noastre, Traian Radu Ungureanu, au fost protagonistii unei polemici aprinse la mijlocul acestei saptamini. Disputa de idei, purtata in paginile de opinii ale ziarului nostru, a stirnit numeroase reactii. Totul a inceput in editia de miercuri, cu textul „Jurnalistii lui Basescu", in care Doru Buscu scria, printre altele: „Contrastul dintre ceea ce, de azi inainte, voi numi «incredibila slugarnicie a lui Traian Ungureanu» si statura impozanta a omului-intelect masoara cea mai periculoasa curbura de coloana din istoria recenta a demnitatii".

In replica intitulata „Cu dispret, va declar razboi", venita prompt a doua zi, Traian Ungureanu spunea, la rindul sau: „Nu regret. Am totul inainte: mai intii ploaia de flegme si mascari. Voi continua sa scriu asa cum stiu. Cu dispret pentru armata de mercenari care mina Romania la munca si suspina pe tarlaua oligarhilor. Le declar razboi".

Luni seara, la Realitatea TV, opinia publica va fi martora unui nou episod al acestei polemici.