In cadrul unei conferinte de presa organizate astazi la sediul MCC, ministrul Iorgulescu a aratat ca este nemultumit de modul in care "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007", un program de "interes national", a fost promovat pana in prezent de te
In cadrul unei conferinte de presa organizate astazi la sediul MCC, ministrul Iorgulescu a aratat ca este nemultumit de modul in care "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007", un program de "interes national", a fost promovat pana in prezent de televiziunile din Romania, apreciind in acelasi timp ca in presa scrisa lucrurile merg destul de bine, aproape in fiecare zi in ziare centrale si locale fiind consemnate aspecte referitoare la evenimentele de la Sibiu.
Pe data de 4 februarie Guvernul Romaniei a aprobat, prin hotarare, cadrul de organizare, desfasurare, finantare, precum si calendarul programului cultural al "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007". De asemenea, Ministerul Culturii si Cultelor (MCC), prin Comisariatul pentru "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007", a intreprins demersuri pe langa Ministerul Apararii (MAp) pentru a identifica modalitati de colaborare in cadrul programului cultural. Cooperarea se va materializa prin asigurarea de spatii de cazare pentru tineri, la preturi accesibile, in locatii ale MAp. din Sibiu. In anul 2006, programul "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007" a beneficiat de o alocatie bugetara totala de 30 mil. RON din partea Bugetului de stat, prin bugetul Ministerului Culturii si Cultelor. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.