Presedintele de la Poli Timisoara sustine ca aproape jumatate din meciuri se joaca in spatele cortinei.

George Copos suspecta inca de anul trecut cluburile Dinamo si Steaua de jocuri murdare in Liga lui Mitica, replica fiind ca oficialii Rapidului cauta scuze anticipate pentru o eventuala clasare modesta la finalul intrecerii interne. Teoria conspiratiei este insa sustinuta si de la Timisoara.

Presedintele clubului Poli, Marian Iancu (foto), a declarat pentru Realitatea TV ca aproape jumatate dintre rezultatele meciurilor Ligii I sint decise de jocuri de culise: 40 la suta se joaca in spatele cortinei. Nu mi-a fost frica sa o spun, pentru ca sint nou-venit si nu am nici o legatura".

In replica, Mitica Dragomir, care tuna ca liga sa este mai curata si mai uscata in ultimii ani, a declarat ca il va chema pe Iancu la Comisia de Disciplina pentru a prezenta dovezi, in caz contrar urmind a fi sanctionat. Si presedintele FRF, Mircea Sandu, solicitase sanctionarea oficialului banatean pentru declaratii calomnioase adresate lui Claudio Zambon si lui Constantin Iacov. In alta ordine de idei, Iancu a anuntat ca a achitat datoria de 25.000 de euro catre impresarul Tiberiu Petris pentru care Poli Timisoara risca sa nu fie programata in prima etapa a sezonului.