Traian Basescu se specializeaza, incetul cu incetul, in interventii telefonice in direct. Pina acum, presedintele a sunat la Realitatea TV, la Antena 3 si la TVR 1 pentru a impartasi tarii punctele sale de vedere. Continuind in ritmul acesta, o sa-l
Traian Basescu se specializeaza, incetul cu incetul, in interventii telefonice in direct. Pina acum, presedintele a sunat la Realitatea TV, la Antena 3 si la TVR 1 pentru a impartasi tarii punctele sale de vedere. Continuind in ritmul acesta, o sa-l vedem pe seful statului sunind si la emisiunile concurs, acelea in care domnisoare blonde, cu nurii in bataia reflectoarelor si miinile pline cu bani, imbie telespectatorii sa le apeleze si sa raspunda la intrebari stupide. Daca tema concursului ar fi "Cine este premierul Romaniei care trebuie schimbat de urgenta", nu cred ca Traian Basescu se va da inapoi de la a plati 1,5 dolari + TVA pe minut pentru a oferi solutia cistigatoare. Revenind la lucruri serioase si nu prea, nu e nimic rau ca presedintelui ii place sa fie aproape de oameni, cu ajutorul micului ecran, dar se ajunge totusi cam departe cu cearta televizata dintre el si Tariceanu. Daca episodul de marti seara, de la TVR 1, se va repeta, e clar ca avem nevoie de interventia lui Mircea Radu sau a Ralucai Moianu pentru a pune capat disputei dintre Palate. Altfel riscam ca dusmania sa degenereze intr-atit incit cei doi sa ajunga sa se certe si pe la OTV sau, mai rau, la Cosmos TV, moderati de Vadim.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.