Actorul american Nick Nolte a fost fotografiat recent intr-o tinuta potrivita, mai degraba, pentru o scena de film decat pentru o plimbare pe strazile din Beverly Hills. Cu fata rosie ca racul, purtand un trenci peste pijama, incaltat cu papuci si ca
Actorul american Nick Nolte a fost fotografiat recent intr-o tinuta potrivita, mai degraba, pentru o scena de film decat pentru o plimbare pe strazile din Beverly Hills. Cu fata rosie ca racul, purtand un trenci peste pijama, incaltat cu papuci si carand o geanta jerpelita, actorul in varsta de 66 de ani parasea, dupa cate se pare, cabinetul unui medic. Nolte a fost arestat in 2002 dupa ce a fost prins conducand sub influenta drogurilor. La scurt timp de la acest incident, el s-a internat intr-un spital din Connecticut, unde fusesera tratati pentru aceleasi apucaturi Billy Joel si Diana Ross. Avand in vedere noul sau look de boschetar este foarte posibil ca Nolte sa se intoarca la Connecticut pentru o noua serie de tratamente. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.