Mama lui Smith, Virgie Arthur, doreste ca fiica sa sa fie inmormantata in Texas, unde aceasta s-a nascut pe 28 noiembrie 1967, in timp ce partenerul actritei spune ca aceasta si-a dorit sa fie inmormantata in Bahamas, alaturi de fiul sau Daniel, mort
Mama lui Smith, Virgie Arthur, doreste ca fiica sa sa fie inmormantata in Texas, unde aceasta s-a nascut pe 28 noiembrie 1967, in timp ce partenerul actritei spune ca aceasta si-a dorit sa fie inmormantata in Bahamas, alaturi de fiul sau Daniel, mort in septembrie 2006. Un judecator din Florida a cerut marti celor doua parti sa ajunga la un acord rapid. "Corpul se deterioreaza repede", a declarat judecatorul in timpul audierii la care au participat mama actritei si unul dintre fostii ei parteneri, Larry Birkhead, care alaturi de Stern revendica paternitatea fiicei lui Smith.
Un al treilea barbat, printul Frederic von Anhalt, sotul actritei Zsa Zsa Gabor, in varsta de 90 de ani, a declarat in urma cu cateva zile ca ar putea fi tatal copilului si a cerut efectuarea unui test de paternitate.
Chestiunea paternitatii fiicei lui Smith, Dannielynn, in varsta de cinci luni, a dus la intarzierea inmormantarii acesteia.
O alta procedura, aflata in prezent in apel, a fost lansata de Smith pentru a obtine mostenirea fostului sau sot, magnatul texan Howard Marshall, care a murit in 1995, la varsta de 90 de ani dupa o casnicie care a durat un an. Daca avocatii lui Smith obtin castig de cauza, Dannielynn va deveni mostenitoarea unei averi uriase.
Corpul lui Smith, care a fost imbalsamat sambata, se afla in prezent la un institut de medicina legala din Broward, Florida. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.