"International Rugby Board are ca obiectiv cresterea standardului de joc si al competitivitatii prin implementarea programelor de High Performance si organizarea de astfel de turnee, precum IRB Nations Cup. Aceste programe si turnee fac parte dintr-o
"International Rugby Board are ca obiectiv cresterea standardului de joc si al competitivitatii prin implementarea programelor de High Performance si organizarea de astfel de turnee, precum IRB Nations Cup. Aceste programe si turnee fac parte dintr-o strategie pe trei ani in valoare de 50 de milioane de dolari" a declarat in urma cu putin timp directorul IRB, Mark Egan. "Organizarea IRB Nations Cup in Romania este un prilej foarte bun pentru promovarea rugbyului la noi in tara. Suntem onorati sa gazduim turneul la Bucuresti, in special in anul in care intreaga comunitate rugbystica asteapta cu mare interes Cupa Mondiala. Pentru noi, ca federatie si ca echipa nationala, competitia din iunie va fi o testare adevarata a programelor de High Performance implementate in rugbyul romanesc cu ajutorul IRB", a spus si presedintele FRR, George Straton. Astfel, conform site-ului rugby.ro, la competitia IRB care va fi gazduita in aceasta vara de terenul central din Stadionul Tineretului vor participa, alaturi de selectionata Romaniei, echipele Argentinei, Italiei, "Emerging Sprinboks", Georgiei si Namibiei.
Tiberiu RIST


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.