Directorul executiv al lui FC Dinamo a declarat, marti seara, la emisiunea "Fanatik Show" de pe Telesport ca, in cazul in care se va califica in Liga Campionilor, echipa sa va juca partidele de pe teren propriu la Piatra Neamt daca modernizarea stadi
Directorul executiv al lui FC Dinamo a declarat, marti seara, la emisiunea "Fanatik Show" de pe Telesport ca, in cazul in care se va califica in Liga Campionilor, echipa sa va juca partidele de pe teren propriu la Piatra Neamt daca modernizarea stadionului din "Groapa" nu se va finaliza pana in vara. "Vom juca in fata a 6000 de fani. Stadionul are 10.000 de locuri, 10% trebuie sa ramana locuri libere, alte 10% trebuie sa le oferi adversarilor, asa ca vom avea doar cateva mii de fani", a spus Borcea. Acesta a dezvaluit ca Dinamo va mai transfera un jucator de valoare si a vorbit si despre plecarea lui Ionel Ganea la Rapid. "Ne-am purtat extraordinar cu el, dar crea o presiune specifica lui. O sa vedeti ca tensiunea se va muta in Giulesti in scurt timp! Ne-a dat 14 goluri, dar i-am luat 300.000 de dolari - nu de la el, de la Rapid. Mai pun 7-800.000 de dolari si iau un varf de valoare de 22-23 de ani. Mircea era si el satul, dar daca insista sa ramana, il opream", a precizat Borcea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.