Seful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Harghita a declarat, ieri, ca in urma cu cateva zile, s-au facut descinderi si perchezitii la 24 de locatii simultane din judetele Harghita si Mures si s-a inceput urmarirea penala impotriva a 14 per
Seful Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Harghita a declarat, ieri, ca in urma cu cateva zile, s-au facut descinderi si perchezitii la 24 de locatii simultane din judetele Harghita si Mures si s-a inceput urmarirea penala impotriva a 14 persoane. In urma perchezitiilor s-au gasit diverse cantitati de droguri, comprimate de ecstasy, canabis si medicamente stupefiante. De asemenea, au fost descoperite si o arma de vanatoare cu luneta, o arma de tir cu aer comprimat, un pistol, precum si foarte multe arme albe - sabii, cutite, baionete sau pumnale. Politistii au gasit si trei autoturisme, 14 motociclete, cinci ATV-uri, un snowmobil si o autoutilitara, care se presupune ca sunt furate. De altfel, s-a dovedit ca arma de vanatoatre a fost furata in anul 2001 de la un padurar din Lupeni, iar una dintre motociclete a fost furata anul trecut de la un cetatean francez din comuna Zetea. Grupul a fost monitorizat inca din anul 2005, iar membrii acestuia sunt acuzati ca ar fi comis mai multe infractiuni cum ar fi: camatarie, trafic si consum de droguri, trafic de persoane, proxenetism, fals de moneda, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, contrabanda, trafic cu autovehicule furate, infractiuni contra patrimoniului, santaj, amenintare, vatamare corporala. Politistii au inceput urmarirea penala impotriva a 14 invinuiti, cu varste cuprinse intre 23 si 39 de ani.
Oana ROTARU


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.