"Potrivit intelegerii, Times Co. si Monster vor crea pagini de cautare in cadrul editiilor online ale ziarelor noastre", a anuntat "The Boston Globe". "De exemplu, cititorii Boston.com vor putea sa acceseze un site realizat de cele doua companii. Noi
"Potrivit intelegerii, Times Co. si Monster vor crea pagini de cautare in cadrul editiilor online ale ziarelor noastre", a anuntat "The Boston Globe". "De exemplu, cititorii Boston.com vor putea sa acceseze un site realizat de cele doua companii. Noile site-uri vor aparea din luna martie", a mai anuntat publicatia.
"Combinatia de tehnologie, penetrare si expertiza, creata de aceasta alianta strategica este extraordinara. Impreuna cu Monster, compania noastra isi va creste semnificativ prezenta in spatiul recrutarii online, in timp ce vom continua sa oferim solutii de calitate pentru angajati si angajatori", a declarat Janet L. Robinson, CEO la The New York Time Co.
In martie 2005, compania The New York Time Co. a achizitionat, cu 410 milioane de dolari, provider-ul online de informatii si sfaturi About.com. In august 2006, compania a mai achizitionat, cu 35 de milioane de dolari, si Baseline StudioSystems, un serviciu online de informatii despre industria de filme si televiziune.
Compania The New York Times Co. a obtinut, in 2005, venituri de 3,4 miliarde de dolari. In afara de "The New York Times", "International Herald Tribune" si "The Boston Globe", compania media mai detine alte peste 20 de ziare regionale in SUA. Compania detine si mai multe zeci de site-uri, printre care NYTimes.com, Boston.com si About.com.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.