"CCA este cea care propune observatorii la fiecare inceput de an competitional, in baza unei solicitari a persoanei respective. In vara, Craciunescu era in structura de conducere la Timisoara si probabil nu a fost interesat sa fie observator. Acum, p
"CCA este cea care propune observatorii la fiecare inceput de an competitional, in baza unei solicitari a persoanei respective. In vara, Craciunescu era in structura de conducere la Timisoara si probabil nu a fost interesat sa fie observator. Acum, probabil este interesat, dar n-a solicitat acest lucru. In trecut s-a izbit de acea hotarare a Comitetului Executiv al FRF si nu numai el a fost in acea situatie. Trebuie sa existe solicitarea lui ca vrea, iar apoi CCA hotaraste daca il va propune spre aprobare Comitetului Executiv", a spus Gh. Constantin, care a adaugat ca Ion Craciunescu merita sa fie in corpul observatorilor, "printre primii chiar". Dupa sedinta Comitetului Executiv din 26 septembrie 2006, pe site-ul oficial al FRF a aparut noua structura a corpului observatorilor de arbitri pentru Liga I, in care apare motivatia excluderii lui Craciunescu: "In cadrul sedintei sale de azi, 26 septembrie a.c., Comitetul Executiv al FRF a aprobat, printre altele, modificari ale componentei unor comisii ale FRF, precum si noua structura a corpului observatorilor de arbitri la nivelul Ligii 1, ca urmare a excluderii observatorilor care au fii sau alte rude printre arbitrii activi". Ulterior, FRF a fost sanctionata cu avertisment de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru interzicerea dreptului sau de a fi observator din cauza ca are un fiu arbitru. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.