Finantatorul stelist Gigi Becali a avut din nou o iesire caracteristica la adresa principalului actionar al lui FC Rapid, pe care l-a numit "comunist". "Nu poti sa ai incredere in Copos, pentru ca pe comunisti nu trebuie sa-i crezi niciodata", a spus
Finantatorul stelist Gigi Becali a avut din nou o iesire caracteristica la adresa principalului actionar al lui FC Rapid, pe care l-a numit "comunist". "Nu poti sa ai incredere in Copos, pentru ca pe comunisti nu trebuie sa-i crezi niciodata", a spus boss-ul din Ghencea.
Gigi Becali a comentat intentia lui Copos de a nu trimite echipa la Craiova, in vederea disputarii partidei cu "Poli" Timisoara, din etapa a 20-a din Liga I, si a declarat ca oficialul rapidist nu incearca decat sa manipuleze. "Ce v-a spus, ma, comunistul ala? Ce ma intereseaza pe mine ce fac comunistii? Comunistul, comunist! El face numai manipulari, ce, ai incredere in Copos? Niciodata! Una spune, alta face! Cand auzi ca cineva e comunist sa nu ai incredere niciodata in el!", a spus Gigi Becali. Acesta a mai precizat ca nu se teme de eventuale meciuri strategice in sezonul de primavara al Ligii I. "Conteaza foarte mult semnalul conducatorului in orice domeniu, iar Mircea Sandu a inceput sa dea semnale de curatare in fotbal", a spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.