Apropierea meciului cu Olanda, din preliminariile Euro 2008, ii obliga pe internationalii romani sa incere sa fie mai activi la echipele de club pentru a ajunge pe lista convocarilor lui Victor Piturca. Omis de selectioner pentru amicalul cu Italia, inlocuit in cele din urma cu o partida de vacanta cu Moldova, atacantul Daniel Niculae (foto) a replicat printr-o „dubla" in Franta. Fostul rapidist a deschis si inchis tabela meciului dintre Sedan si Auxerre (2-2), golul egalizator fiind reusit de Niculae in minutul 89. La final, a fost considerat cel mai bun de pe teren, site-ul oficial al clubului notind ca Auxerre „trebuie sa ii multumeasca romanului sau, «Zorro» Niculae".

Ghiaurul Giani

In Turcia, Frasineanu a marcat un gol decisiv pentru Bursasport (1-0 in fata celor de la Caykur Rizespor), iar Daniel Pancu a zguduit transversala dintr-un penalty. Surpriza zilei in Turcia a fost insa victoria cu 1-0 obtinuta de Gaziantepsor cu Galatasaray Istanbul, la finalul careia Giani Kirita a fost desemnat de cotidianul „Hurriyet" printre cei mai buni jucatori ai partidei.

Reghe, nas pentru Bayern

Reghecampf nu a mai marcat pentru Alemannia Aachen in Germania, dar a pasat decisiv pentru o victorie istorica, 1-0 cu Bayern München. Unicul gol al partidei a fost inscris in minutul 10, de Klitzpera, in urma unui corner executat de Reghecampf. Aceasta este a doua infringere administrata de Alemannia Aachen celor de la Bayern München in ultimele doua luni, dupa cea din turul trei al Cupei Germaniei, cind Reghecampf a marcat de doua ori impotriva campioanei.

Intr-un alt meci din Bundesliga, FSV Mainz 05, cu Marius Niculae pe banca de rezerve, a invins in deplasare cu scorul de

2-1 echipa Hertha Berlin. (V.D.)