Instanta Tribunalului Bucuresti respinsese cererea de arestare, considerand ca probele depuse de catre procurori la dosar sunt neconcludente. Avocatul medicului Tranca a pledat atat in fata anchetatorilor cat si a ziaristilor nevinovatia clientului s
Instanta Tribunalului Bucuresti respinsese cererea de arestare, considerand ca probele depuse de catre procurori la dosar sunt neconcludente. Avocatul medicului Tranca a pledat atat in fata anchetatorilor cat si a ziaristilor nevinovatia clientului sau si a subliniat faptul ca nu exista nici o declaratie a partii vatamate sau macar vreo proba impotriva acestuia. Totodata, avocatul a adaugat ca accidentul s-a produs din vina tinerei si ca doctorul nu are nici un amestec.
Victima este minora
Razvan Tranca, medic la Clinica de Chirurgie a Spitalului de copii "Grigore Alexandrescu" si asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", a fost retinut de procurori, fiind acuzat de tentativa de omor, dupa ce ar fi aruncat o tanara pe fereastra apartamentului sau, de la etajul sase al unui imobil situat pe Calea Mosilor. Potrivit anchetatorilor, victima doctorului este Andreea M., eleva in clasa a XII-a, care mai are putin pana la implinirea varstei de 18 ani. Tanara a fost transportata de urgenta la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde a fost internata in stare grava, la sectia de Terapie Intensiva si Reanimare. Fata se afla in continuare sub ingrijirea medicilor, starea ei fiind stabila.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.