Sefii Universitatea Craiova au anuntat ca doresc ca echipa lor sa joace meciurile de pe teren propriu din returul acestui campionat pe Stadionul "Extensiv", desi initial anuntasera ca acestea se vor juca la Caracal. "Vom lua in aceste zile legatura c
Sefii Universitatea Craiova au anuntat ca doresc ca echipa lor sa joace meciurile de pe teren propriu din returul acestui campionat pe Stadionul "Extensiv", desi initial anuntasera ca acestea se vor juca la Caracal. "Vom lua in aceste zile legatura cu proprietarii stadionului (n.r. - fratii Eugen si Nicu Mihailescu) si cred ca si ei vor fi incantati de aceasta varianta. Si jucatorii nostri au fost receptivi la aceasta idee pentru ca Ciuca, Saceanu sau Bornescu au debutat in fotbalul mare pe acel gazon", a declarat vicepresedintele Universitatii, Silvian Cristescu (foto). Oricum, pana la luarea unei decizii definitive mai este timp, intrucat oltenii vor juca primele trei partide considerate acasa la o distanta de 150 de kilometri de Craiova, in urma deciziei Comisiei de disciplina, varianta "Extensiv" fiind aleasa doar pentru ultimele cinci meciuri de pe teren propriu din acest campionat. Hotararea de mutare a fost luata pentru ca "Centralul" din Banie sa intre in renovare. Acestea vor consta in refacerea gazonului, sub care va fi montata o instalatie de incalzire, in acoperirea unei mari parti din tribuna a II-a si aducerea tribunei oficiale la standarde europene, lucrare estimata a se intinde si pe durata turului de campionat viitor. "Speram ca in returul sezonului 2007/2008 cei care vor veni pe stadionul <<Ion Oblemenco>> sa aiba parte de surprize nemaiintalnite in Romania" a spus Cristescu. Oficialul oltean a mentionat ca daca se va ajunge la un acord cu fratii Mihailescu, la stadionul Extensiv vor fi demarate o serie de lucrari care sa-l aduca intr-o stare mai buna decat cea in care a ajuns dupa ce, in ultimii doi ani, a gazduit doar partide de Liga a 4-a. "Stim ca in acest moment atat gazonul, cat si stadionul care a gazduit si meciuri oficiale ale nationalei de tineret nu sunt intr-o stare prea buna. Insa, in maximum o luna si jumatate, pana la primul meci de pe teren propriu (n.r. - cu CFR Cluj, in etapa a 25-a), stadionul va arata la fel ca inainte. Vom inchide tribuna oficiala, vom reface restul tribunelor si vom reface gazonul, care in acest moment nu arata nici ca unul de Liga a II-a", a explicat Cristescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.