Neculai Ontanu anunta ca, alaturi de cele peste 56 milioane lei date de municipalitate pentru introducerea retelelor publice de apa si canalizare pe 143 de artere, Primaria Sectorului 2 a alocat si ea, in bugetul pe 2007, o suma identica pentru 110
Neculai Ontanu anunta ca, alaturi de cele peste 56 milioane lei date de municipalitate pentru introducerea retelelor publice de apa si canalizare pe 143 de artere, Primaria Sectorului 2 a alocat si ea, in bugetul pe 2007, o suma identica pentru 110 strazi. La aceste sume se adauga si investitia societatii Apa Nova, de 2,2 milioane lei pentru 5 artere. Iata unde sunt cele 247 de strazi fara apa si canal: 58 de strazi din zona Andronache, 24 in zona Creanga, 24 in Ramuri Tei, 9 in Doamna Ghica, 12 strazi in Gradinile Fundeni, 20 in Pantelimon-Fundeni, 10 in Floreasca, 10 in Plumbuita, 31 in Petricani, 32 in Baicului si 17 strazi in zona Maior Bacila.
Primarul Liviu Negoita s-a angajat si el ca in 2007 sa finalizeze refacerea infrastructurii stradale din zonele periferice ale Sectorului 3, astfel incat sa nu mai existe nicio strada de pamant, fara retea de apa si canalizare. Proiectele cuprind modernizarea sistemului rutier pe 130 de strazi si reparatii pe alte 110, lucrari pentru alimentarea cu apa pe 20 de strazi si canalizare pe 25, in cartierul 23 August, refacerea infrastructurii pe 83 de strazi de pamant - Drumul intre Vii, Gura Siriului, Crinul de Gradina -, precum si construirea a 50 de noi locuri de joaca.
Primaria Sectorului 4 a alocat 40 milioane de lei pentru extinderea retelelor, concomitent cu modernizarea sistemului rutier, pe 23 de strazi: Aurel Persu, Drumul Binelui, Bodoc, Ilias Voda, Poiana Marului, Bordesti, Cimpoierilor, Pechiui Ion, Uliesti, Rolei, Baba Voica. Investitiile mai includ extinderea retelelor de apa pe 82 de strazi si de canalizare pe 88 de artere. "Vom face si o suplimentare a liniei de finantare de 162 milioane de lei contractate de la BCR. Sunt investitii fara precedent in infrastructura", a anuntat Inimaroiu. Creditul va fi folosit la reparatii capitale pe Sos. Giurgiului-Sos. Oltenitei-Alunisului, Bd. Brancoveanu, Dr. Gazarului, Resita, Bd. Marasesti, Piata Libertatii, strazile Nitu Vasile, Pridvorului, Uioara, Calea Vacaresti, Sos. Berceni s.a. De asemenea, vor fi incheiate 80% din lucrarile de reabilitare a aleilor dintre blocuri si a strazilor secundare. Modernizarea sistemului rutier va fi executata pe 143 de strazi, iar reparatiile capitale vor cuprinde 80% din suprafata sectorului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.