In curand, pasarela pietonala de la gara Basarab, devenita impreuna cu vechiul pod Grant unul dintre simbolurile Capitalei, va fi scoasa din functiune si casata. In sedinta Consiliului general al municipiului Bucuresti, care se va desfasura marti, s
In curand, pasarela pietonala de la gara Basarab, devenita impreuna cu vechiul pod Grant unul dintre simbolurile Capitalei, va fi scoasa din functiune si casata. In sedinta Consiliului general al municipiului Bucuresti, care se va desfasura marti, se va supune aprobarii proiectul de hotarare privind inaintarea catre Guvernul Romaniei „a propunerii de emitere a unei HG pentru transmiterea Pasaralei pietonale care traverseaza fascicolul de linii de cale ferata din statia CF Bucuresti Nord, zona Garii Basarab, din domeniul public al statului si din administrarea MTCT in domeniul privat al municipiului Bucuresti si in administrarea Consiliului general Bucuresti, in vederea scoaterii din functiune, casarii si valorificarii acesteia“. Pasarela pietonala a fost realizata cu doi ani inainte de construirea garii Basarab in 1959, facand posibila legatura pietonala dintre Calea Grivitei si bulevardul Dinicu Golescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.