Dupa ce au facut schimb de numere de telefon, stewardesa s-a hotarat sa preia ea initiativa. "M-am ridicat si i-am facut semn sa ma urmeze. Am intrat in toaleta, am incuiat usa si ne-am scos mai toate hainele", a povestit Robertson. Insotitoarea de z
Dupa ce au facut schimb de numere de telefon, stewardesa s-a hotarat sa preia ea initiativa. "M-am ridicat si i-am facut semn sa ma urmeze. Am intrat in toaleta, am incuiat usa si ne-am scos mai toate hainele", a povestit Robertson. Insotitoarea de zbor i-a mai spus prietenei sale ca momentele traite cu Fiennes au fost atat de minunate, incat nu i-a mai pasat de nimic.
Partida de sex, la 10.000 de metri altitudine, a durat in jur de 15 minute, dar pasiunea ce i-a cuprins pe cei doi a continuat si la sol, Robertson fiind invitata de star la hotelul la care fusese cazat in Mumbai. Confesiunea lui Robertson este complet diferita de cele declarate de ea in fata sefilor de la Qantas, compania aeriana nationala a Australiei. Conform declaratiei sale initiale, Fiennes ar fi fost cel care a urmat-o in toaleta, dar a reusit in cele din urma sa-l convinga sa paraseasca locul cu pricina.
Dupa ce avionul a aterizat la Mumbai, la 19.00, ora locala, Lisa Robertson a plecat catre Grand Hyatt, un hotel destinat membrilor echipajului, situat la 20 de minute de aeroport. Angajatii hotelului spun insa ca stewardeza nu a folosit camera care i-a fost repartizata.
Ea i-a povestit prietenei sale ca la scurt timp de la sosirea in orasul indian, Fiennes a sunat-o si i-a spus ca ar vrea s-o revada. S-au intalnit la hotelul lui si au petrecut impreuna o noapte pasionala. Presa britanica relateaza ca in momentul in care i s-au aprins calcaiele dupa Robertson, Fiennes era deja un barbat liber. Relatia sa cu designerul Sirin Lewenden luase sfarsit cu cateva zile inaintea incidentului "aeronautic". (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.