"Lobont a fost pariul meu. A fost, este si va fi unul dintre cei mai buni portari din Europa", a mai spus Borcea. La randul sau, Florin Raducioiu, directorul sportiv al lui Dinamo, a spus ca va fi nevoie de curaj in retur. "Trebuie sa schimbam cateva
"Lobont a fost pariul meu. A fost, este si va fi unul dintre cei mai buni portari din Europa", a mai spus Borcea. La randul sau, Florin Raducioiu, directorul sportiv al lui Dinamo, a spus ca va fi nevoie de curaj in retur. "Trebuie sa schimbam cateva lucruri in jocul echipei. E nevoie de curaj. Au fost lucruri care nu au mers la Lisabona", a declarat Raducioiu. Un alt actionar, Vasile Turcu, a spus ca Dinamo a fost aproape de un rezultat mare. "E greu inca de depasit un Rolls Royce sau un Mercedes. Daca am fi rezistat inca doua minute ,am fi reusit un rezultat bun. Calificarea se joaca la Bucuresti. Jucatorii au evoluat foarte bine, iar Lobont merita statuie pentru ce a facut in acest meci", a spus Turcu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.