Steaua a pierdut cu 0-2 prima mansa a meciului cu FC Sevilla, scorul fiind deschis dupa un gol marcat la o gafa copiata de Cernea din repertoriul congolezului.

Imparatul Traian a cucerit de doua ori Dacia cu legiunile sale. Urmasii s
Steaua a pierdut cu 0-2 prima mansa a meciului cu FC Sevilla, scorul fiind deschis dupa un gol marcat la o gafa copiata de Cernea din repertoriul congolezului.

Imparatul Traian a cucerit de doua ori Dacia cu legiunile sale. Urmasii sai andaluzi au venit peste ani sa-si ceara dreptul de colonisti de la razboincii de sub nocturna lui Gigi Becali. Era doar primul minut cind FC Sevilla, deloc stinjenita de cei 25.000 de suporteri care si-au facut un obicei din a inchide casa la meciurile interna]ionale, batea apropouri la poarta lui Cernea. Cea mai galonata echipa a lumii in 2006 isi arata superioriatea la Bucuresti in condi]iile in care si-a permis sa-si menajeze vedetele. Javi Navarro a ramas acasa, iar Kanoute, Chevanton, Valente sau Fabiano au fost lasa]i sa se odihneasca pentru confruntarile mai puternice din campionatul spaniol, obiectivul prioritar al FC Sevilla din acest sezon fiind calificarea in Liga Campionilor, chiar daca acest lucru ar echivala cu scoaterea trofeului UEFA din vitrina clubului.

Fantoma lui Carlos

Rezervele spaniolilor au dominat insa categoric prima repriza, cind au si marcat prin danezul Poulsen. Acesta a profitat de o minge deviata de zid la o lovitura libera ob]inuta dupa un hen] comis de Cernea, in stilul gafelor lui Carlos, la marginea careului mare. De partea cealalta, stelistii nu se pot lauda decit cu un lob al lui Bostina, cu un gol anulat dupa o impingere grosolana a lui Ovidiu Petre si cu o rabufnire de orgoliu in finalul reprizei, cind puteau egala prin Goian la capatul unei serii de cornere la poarta lui Palop. Dupa pauza, Steaua a for]at egalarea, dar nu a reusit decit sa comita un fault in careu, la o greseala a nou-introdusului Cristocea. Penalty clar, transformat de golgheterul Kanoute. 2-0, o ultima ratare a lui Thereau si forma]iile romanesti incep fotbalul in UE cu doua infringeri, ceea ce diminueaza sansele ligii lui Mitica de a puncta in clasamentul coeficien]ilor UEFA.

Retur netelevizat

Mansa a doua se va desfasura saptamina viitoare si, foarte probabil, nu va fi televizata din cauza unui conflict in instan]a intre FC Sevilla si un post de local, Antena 3, cu care avea un contract. Fanii Stelei, dupa ce si-au trimis echipa in exil in campionatul intern, au provocat incidente si sub ochii observatorilor UEFA, ceea ce ar putea atrage amenzi drastice din partea forului european si chiar suspendarea arenei din Ghencea dat fiind ca este vorba de o recidiva.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.