Patronul lui "Poli" Timisoara l-a jignit din nou pe Zambon dupa ce Mircea Sandu, presedintele FRF, a anuntat ca-l va reclama la UEFA pe boss-ul din Banat pentru injuriile aduse italianului. "E dreptul lui Sandu sa ma reclame, iar al meu este sa ma ap
Patronul lui "Poli" Timisoara l-a jignit din nou pe Zambon dupa ce Mircea Sandu, presedintele FRF, a anuntat ca-l va reclama la UEFA pe boss-ul din Banat pentru injuriile aduse italianului. "E dreptul lui Sandu sa ma reclame, iar al meu este sa ma apar. Nu stiu daca Zambon e om de fotbal ca sa fiu pus pe acelasi palier cu ala. Nu cred ca se va lua vreo masura impotriva mea. Federatia a gresit cand l-a primit pe escrocul de Zambon in randurile ei", a declarat Iancu pentru "NewsIn". Sandu a spus luni ca il va reclama pe Iancu la UEFA pentru jignirile aduse lui Zambon. "Am citit in presa de conflictul dintre Iancu si Zambon. Voi sesiza Comisia de Disciplina pentru a lua masuri in acest caz, deoarece nu este posibil sa jignesti oamenii din fotbal", a declarat Sandu. Zambon a anuntat ca va trimite la UEFA si FIFA toate declaratiile facute de Iancu la adresa sa. "Nu-i raspund, dar voi informa forurile internationale despre comportamentul lui Iancu", a declarat Zambon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.