Seful din Cotroceni spune ca presedintele LPF este implicat in scandalul celor doi fotbalisti, Srhoj si Abiodun, incercand sa ajute pe "Poli" Timisoara. Iacov a acordat un interviu pentru ZIUA in care mai vorbeste despre componenta dubioasa a comi
Seful din Cotroceni spune ca presedintele LPF este implicat in scandalul celor doi fotbalisti, Srhoj si Abiodun, incercand sa ajute pe "Poli" Timisoara. Iacov a acordat un interviu pentru ZIUA in care mai vorbeste despre componenta dubioasa a comisiei care analizeaza cazurile, precum si despre gravele incalcari ale regulamentelor FRF.
FRF judeca pentru ultima oara cazurile Srhoj si Abiodun. La ce va asteptati?
Din pacate, ultima oara a fost in decembrie. In noiembrie s-a pronuntat o decizie definitiva si irevocabila, iar in decembrie s-a dispus o revizuire a deciziei, amanata pentru acum. Dar vad ca se face tot posibilul ca cei doi sa ajunga la Fulgerul Bragadiru, sa fie multumit si proprietarul acestui club, cat si Dragomir.
Cum de s-a reluat cazul dupa decizia CAF din noiembrie?
In fotbalulul nostru este totul posibil. Cat timp in regulament nu exista nici o cale de atac extraordinara - exista trei cai de atac, care au fost epuizate, si FC National a castigat de fiecare data - se cauta tertipuri pentru ca cei doi jucatori sa fie declarati liberi de contract. Nu este un lucru legal, nu exista in regulamente cuvantul revizuire. Poate au facut peste noapte un alt regulament!
Credeti ca Dragomir este implicat?
Pai, nu vedeti ce se intampla cu "Poli"? Cu Iasiul se face tot posibilul sa se joace la Timisoara, la tragerea din cupa a avut noroc 120%, ca sa nu spun mai altceva, Rapidul este obligat sa joace la Craiova! Pentru mine este clar: exista o campanie care a inceput asta-vara la Timisoara, inclusiv prin aducerea lui Chivorchian, care a retrogradat Bacaul de doua ori. Avem conducatori care injura sau care scuipa ziaristi, dar sefii fotbalului stau si se uita fara a lua masuri reale.
Dar dumneavoastra ati fost suspendat.
Da, am fost suspendat opt etape pentru ca am spus ca Dragomir, acest hipopotam al fotbalului romanesc, in loc sa se ocupe de trafic de influenta la acea terasa din Herastrau, mai bine s-ar ocupa de arbitraje. A spus ca nu este terasa lui, n-a trecut-o nici in declaratia de avere, dar s-a dus intr-o dimineata acasa peste primarul de sector Chiliman si a facut circ! Asta e justitia in Romania! Eu iau opt etape, iar cel care scuipa si injura nu pateste nimic.
In concluzie, daca nu veti avea castig de cauza cu cei doi jucatori, ce veti face?
Vom urma aceeasi cale ca in cazul lui Thwaite si vom cere, ca Zambon, sanctionarea FRF. Este cel putin hilar ca cei din comisie care judeca acest caz se regasesc si in disputa legata de palmaresul Timisoarei! Adica, toti cei opt s-au nimerit la ambele cazuri. Nu mai spun ca in comisie sunt doi procurori dubiosi, unul dintre ei fiind cercetat penal. Este clar ce se intampla. Daca se va produce acest abuz grosolan, e vina federatiei. Daca Dragomir a reusit sa incalece federatia, atunci sa raspunda federatia! Din pacate vor raspunde Sandu si Lupescu, care nu sunt atat de vinovati. Dar daca nu-ti alegi prietenii ca lumea, atunci platesti pentru ei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.