Politia Rutiera a Capitalei a realizat o harta a zonelor cu cele mai multe accidente petrecute in Bucuresti.

Politistii au identificat zonele unde s-au produs cel putin trei accidente, avind aceeasi cauza, in urma anali-zarii statisticii accidentelor de circulatie cu victime produse anul trecut in Bucuresti. Aceste zone, denumite Ąpuncte negre", sint in numar de 29.

ĄPunctele negre" in care au avut loc cele mai multe accidente sint soselele Colentina, Mihai Bravu, Bd. Iuliu Maniu, Sos. Pantelimon, Splaiul Independentei, Sos. Oltenitei si bulevardele Timisoara, Basarabia si Unirii.

De asemenea, politistii au constatat ca exista 17 zone in care accidentele au loc din cauza pietonilor care traverseaza neregulamentar, ntre care Bd. Basarabia, Sos. Bucuresti-Pitesti si Bd. Carol I. Exista insa si zone in care accidentele au loc din cauza soferilor care nu acorda prioritate pietonilor, printre care intersectia Bd. Iuliu Maniu cu Str. Politehnicii si Sos. Kiseleff.

Cele mai frecvente accidente produse din cauza vitezei excesive au loc pe Sos. Mihai Bravu, Bd. Unirii, Sos. Petricani, Calea Ferentarilor si soselele Fundeni si Oltenitei.