paralel, candidatii trebuie sa faca demersuri personale, direct la universitati din strainatate, solicitand un acord de primire la studii. Depunerea dosarelor se incheie pe 30 martie, verificarea are loc intre 2 aprilie si 15 mai, selectia Consiliulu
paralel, candidatii trebuie sa faca demersuri personale, direct la universitati din strainatate, solicitand un acord de primire la studii. Depunerea dosarelor se incheie pe 30 martie, verificarea are loc intre 2 aprilie si 15 mai, selectia Consiliului CNBSS - intre 16-30 mai, iar rezultatele vor fi afisate pe 31 mai. Contestatiile vor fi depuse intre 1 - 5 iunie, solutionarea si afisarea rezultatelor finale urmand a avea loc intre 6-19 iunie.
CNBSS lanseaza si oferta pentru burse de studii sau cercetare acordate in baza documentelor de colaborare bilaterala sau oferite in mod unilateral de alte state, atribuite pentru stagii de studii universitare, postuniversitare, stagii de cercetare/specializare postuniversitara si postdoctorala sau studii complete universitare, de masterat sau doctorat. Candidatii vor depune doar un dosar de candidatura la CNBSS, urmand sa fie acceptati sau nu de partea externa ulterior castigarii concursului national. Termenul limita pentru depunerea dosarului de candidatura pentru Azerbaidjan, Belgia Valona, Egipt, Italia, Turcia este 16 martie, verificarea dosarelor va avea loc intre 19 si 30 martie, depunerea contestatiilor -intre 2 si 4 aprilie, iar afisarea rezultatelor finale - pe 5 aprilie. Candidatii vor putea fi evaluati academic intre 9 si 20 aprilie, iar selectia si afisarea rezultatelor va avea loc intre 23 si 24 aprilie. Termenul limita pentru depunerea dosarelor pentru Maroc si Siria este 15 iunie. Evaluarea va fi facuta intre 8 si 20 iulie, selectia si afisarea rezultatelor intre 23 si 24 iulie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.