Prin amabilitatea Centrului de Resurse si Informatii al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti va putem prezenta studiul Angajamentul si Capacitatile Aliantei Nord Atlantice de la Praga. La summitul NATO de la Istanbul, din 2004, ca si la
Prin amabilitatea Centrului de Resurse si Informatii al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti va putem prezenta studiul Angajamentul si Capacitatile Aliantei Nord Atlantice de la Praga. La summitul NATO de la Istanbul, din 2004, ca si la cel de la Riga, din 2005, Alianta si-a reafirmat angajamentele de la Praga, in special in ceea ce priveste Afganistanul, subliniind urgenta obtinerii unor capacitati specifice. Acestea ar putea fi revazute si imbunatatite la lucrarile Congresului SUA, in special luand in considerare noua evolutie a situatiei in zona. O analiza a Serviciului de Cercetari al Congresului realizata de Carl W. Ek, din Divizia Afaceri Externe, Aparare si Comert. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.