Unele sucursale din strainatate ale grupului american Johnson&Johnson (J&J) au fost implicate in efectuarea unor plati ilegale, in legatura cu vanzarea de aparatura medicala pe pietele din doua state, iar un director cu atributii executive s-a retras
Unele sucursale din strainatate ale grupului american Johnson&Johnson (J&J) au fost implicate in efectuarea unor plati ilegale, in legatura cu vanzarea de aparatura medicala pe pietele din doua state, iar un director cu atributii executive s-a retras din functie, din acest motiv, transmite Reuters.
Producatorul de medicamente si produse de consum a anuntat ca faptele sunt contrare cu politica grupului, iar platile ar putea intra sub incidenta Actului pentru Practici de Coruptie in Strainatate.
J&J va furniza informatii suplimentare Departamentului american de Justitie si Comisiei pentru Bursa si Valori Mobiliare (SEC), se arata intr-un comunicat al companiei.
Presedintele diviziei pentru Aparatura Medicala si Diagnosticare, Michael Dormer, s-a retras din activitate si a declarat, intr-o scrisoare adresata conducerii grupului, ca isi asuma intreaga responsabilitate. Comunicatul J&J nu mentioneaza care sunt cele doua state unde au fost descoperite neregulile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.