Dinamovistii au incheiat ieri perioada de pregatire, intrand in linie dreapta pentru startul sezonului de primavara, unul care va incepe maine seara la Lisabona, cu o partida cu Benfica, in prima mansa din 16-imile de finala ale Cupei UEFA. "Cainii r
Dinamovistii au incheiat ieri perioada de pregatire, intrand in linie dreapta pentru startul sezonului de primavara, unul care va incepe maine seara la Lisabona, cu o partida cu Benfica, in prima mansa din 16-imile de finala ale Cupei UEFA. "Cainii rosii" s-au imbarcat ieri dimineata cu destinatia Portugalia, convingerea tuturor membrilor delegatiei fiind aceea ca Dinamo trebuie sa faca un meci mare pentru a trece de lusitani si pentru a continua un parcurs care le-a fost inaccesibil in ultimii 16 ani.
Antrenorul Mircea Rednic (foto) a pus pe planul secund primele de 20.000 de dolari pe care le au promise jucatorii daca merg mai departe in Cupa UEFA. "Nu mai e nevoie de motivare, cu ce sa-i motivam?! Importanta e performanta, nu banii. Noi tocmai de asta ne-am pregatit, sa le luam banii, in al doilea rand, si, in primul rand, sa ne calificam. Ar fi o performanta foarte mare pentru noi. Am pregatit foarte bine jocul, i-am studiat foarte bine, acum ramane sa punem in aplicare totul. Important e sa jucam si noi, daca ne preocupa mai mult adversarul o sa avem probleme. E o echipa buna", a declarat Rednic ieri la aeroport. Pentru a-si atinge obiectivul, "Puriul" este gata sa sacrifice spectacolul. "Daca jucam bine sau rau, important e sa scoatem un rezultat bun. Se intampla si la echipele mari sa piarda. Poate ei s-au gandit mai mult la meciul cu noi. Pentru ei e foarte importanta aceasta partida cu noi, chiar daca au spus ca vor pregati meciul dupa cel din cupa", a afirmat tehnicianul lui Dinamo. "Conteaza foarte mult rezultatul pe care o sa-l obtinem. Bine ar fi sa reusim sa ne calificam de acolo, dar va fi greu. Suntem optimisti, dar trebuie sa fim si realisti pentru ca intalnim o echipa foarte buna", a adaugat Rednic. "Si o remiza ar fi un rezultat bun. Au jucatori care pot face diferenta, dar omogenitatea lor e punctul forte. Oricine asteapta un meci cu Benfica. Noi venim cu prospetime si o determinare mai buna", a comentat si internationalul Cristi Pulhac, care s-a aratat convins ca jucatorii lusitani nu au moralul scazut dupa eliminarea din Cupa, in fata divizionarei secunde Varzim.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.